LOMAHUVILA 235m2

Muiden tilojen pinta-ala 74m2

(kokonaispinta-ala 309 m2)
Luksus lomahuvila Levin länsirinteiden kupeeseen1 290 000 €


Jahtimiehentie 20, Levi, Kittilä

YKSILÖLLINEN, MODERNI JA TYYLIKÄS 

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia uusi moderni Lomahuvila Leviltä! 

Gondoli-hissiaseman tuntumaan on toteutettu kaksi yksittäistä lomahuvilaa omille tonteilleen tämän päivän huipputekniikalla. Toinen huviloista on myyty. Toinen vielä vapaana. Huvilat ovat valmistuneet helmikuussa 2024.

Luksuslomahuvila on 12 hengen upea kokonaisuus, joka on toteutettu suomalaiseen jylhään mäntyrinteeseen metsää ja luontoa säästäen. Huvila jakautuu kolmeen kerrokseen. Neliöitä on reilusti, joten huvilassa voi viettää aikaa isommallakin porukalla. Tässä lomahuvilassa on kaikki mitä tarvitset erinomaisen loman viettämiseen. Lomahuvilan sydän on olohuoneen ja keittiön muodostama korkea lähes 70 neliön yhteinäinen tila. Lisäksi lomahuvilassa on kuusi makuuhuonetta ja wc-tilat joka kerroksessa. Pohjakerroksessa on ylellinen saunaosasto ulkoporealtaineen. Yritysomistusta ajatellen pohjakerrokseen on mahdollisuus toteuttaa erillinen neuvottelu- ja virkistystila. Lomahuvilan yhteyteen rakennetaan tilava 42,4 m2 auto- ja kelkkakatos, jossa on latausvalmius sähköautolle. Huvila lämpeää maalämmöllä.Levi on yksi helpoiten lentokoneella saavutettavista kohteista. Finnair lentää Helsingistä Kittilään päivittäin. 

                                                                                            Lähde: https://www.levi.fi/info/yleista/saapuminen-levilleHuvilaan on tehty uniikki ja harmooninen sisustussuunnitelma skandinaaviseen tyyliin. Sisustus on toteutettu laadukkailla materiaaleilla ja erinomaisella työnjäljellä. 

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vielä sisustusvalintoihin ja omaan värimaailmaan, mikäli teet ostopäätöksen pian. 

Pohjakerros

Pohjakerros sisältää

modernin sekä viihtyisän tuloaulan kirjahyllyineen ja lukuikkunoineen sekä ylellisen saunaosaston ulkoporealtaineen. 


Lisäksi lähes 50 neliötä tilaa, joka on jaettu kahtia yhdellä väliseinällä. Tilan voi sopeuttaa tarpeenne mukaan (varasto, virkistystila, neuvottelutila, urheilulähtöpiste). Mahdollisuuksia on lukuisia!

Esimerkkejä tilaratkaisuista

  1. Urheilulähtöpiste, tilava varasto ja virkistystilat perheellesi
  2. Urheilulähtöpiste, tilava varasto ja neuvottelutilat yrityksellesi

Viihtyisä tuloaula

Tuloaulassa on lukuikkuna, josta valo ja luonto tulvivat sisälle. Voit istuutua lukuikkunalle lukemaan kirjaa tai ihan vain ihastelemaan Lapin kaunista luontoa.

Ylellinen saunaosasto

Lomahuvilassa nautit tilavassa 6,5 neliön saunassa Tulikiven kiukaan laadukkaista löylyistä. Saunan seiniä koristaa upea leveä tammipaneeli. Kylpyhuone toteutetaan isoilla laatoilla ja tyylikkäällä linjakaivolla. Saunasta on pääsy tilavaan ulkoporeammeeseen nauttimaan revontulista ja tykkylumipuista.

Urheilulähtöpiste

Urheilulähtöpiste yhdistettynä varastolla tekee aktiivilomalaisen lomailusta helppoa. Varastossa on säilytystilaa esimerkiksi hiihto- ja laskettelusuksille, pyörille sekä golfbägeille. Urheilulähtöpisteessä säilytät ulkovaatteesi sekä pukeudut hiihtoa, laskettelua, moottorikelkkailua ja pyöräilyä varten. Mökki pysyy puhtaana ja viihtyisänä. Helppoa ja käytännöllistä! 

Urheilulähtöpiste yhdistettynä varastolla tekee aktiivilomalaisen lomailusta helppoa.

Neuvottelu- tai virkistystila

Mahdollisuus yrityksille neuvottelutilojen toteuttamiseen, jossa käyt työryhmäsi kanssa inspiroivat keskustelut Lapin luonnon keskellä. Neuvottelutiloihin mahtuu iso pöytäryhmä ja TV-näyttö. 

Perheellesi on mahdollista toteuttaa mukavat virkistystilat, johon mahtuu esimerkiksi biljardi- tai pingispöytä.

Asuinkerrokset

Toinen kerros

Olohuoneen ja keittiön muodostama korkea lähes 70 neliön tila on huvilan sydän. Olohuoneen ja keittiön muodostamasta yhtenäisestä tilasta on pääsy upealle parvekkeelle. 

Lisäksi toiseen kerrokseen tulee 4 makuuhuonetta ja wc.

Yhtenäiselle, liki kuuden metrin korkuiselle avaralle 70m2 tilalle valoa tuovat kolme metriä korkeat ikkunat, joista on upeat maisemat Lapin tuntureille, mäntymetsään ja hiihtoladulle.

Makuuhuoneita huvilaan tulee yhteensä kuusi. 

Lomahuvilaan tulee upeat Arkkikaluste Oy:n yksilölliset kalusteet tammiviilusomisteilla sekä iso saareke upotetulla altaalla. Kodinkoneet ovat integroidut ja korkeatasoiset. 

Kolmas kerros

Kolmannessa kerroksessa on kaksi makuuhuoneitta, joissa molemmissa on omat ranskalaiset parvekkeet. Lisäksi kolmanteen kerrokseen tulee wc ja suihku.

Erinomaisella paikalla

Revontulia ja tykkylumipuita

Huvila sijoittuu Leville keskeiselle paikalle, mutta omaan rauhaan ja Lapin luonnon helmaan. Oman huvilan pihasta pääset suoraan hiihtämään Levin hyvin huolletulle latuverkostolle tai kelkkailemaan kelkkareiteille, vaikka isolla porukalla safarin merkeissä. Myös pyöräilemään pääset helposti omasta pihasta ruskaa ihailemaan. Gondoli ja uusi West-hissiasema sijaitsevat välittömässä läheisyydessä huvilasta. Lattiasta korkeuksiin yltävistä ikkunoista avautuu joka ilmansuuntaan Lapin lumoava luonto tunturinäkymineen.

HUVILAN SIJAINTI KARTALLA 

Gondolin ala-asema

1,0 km

West ala-asema

1,5 km

Levin hiihto- ja pyöräilyreitistö

0 km

Levin kelkkareitistö

1,0 km

Levi Golf

8,4 km

Levin keskusta

4,0 km

Kittilän lentoasema

12,0 km


Kuva: Visit Levi

Levi


Levi on yksi helpoiten lentokoneella saavutettavista kohteista. Finnair lentää Helsingistä Kittilään päivittäin.

                                                                                            Lähde: https://www.levi.fi/info/yleista/saapuminen-levilleSuomen ensimmäinen jäätikkö eturinteelle


Lomahuvilasta Gondoli 2000-hissin ala-asema kävelymatkan päässä

  • Gondoli2000 -hissin kautta pääset laskettelemaan kaikille Levin upeille rinteille
  • Alamäkipyöräilyä kesällä, Gondoli 2000 -hissi pyörii ympäri vuoden
  • Levi Activity Park
  • Levi Frisbee Golf
  • Padelkenttä
  • Minigolf

Lataa Levin talvi- ja kesäkartat todetaksesi huvilan erinomaisen sijainnin.

Sovi esittely:

Rakennusliike T. Myllyneva Oy Levillä

DESIGN HOTEL LEVIDESIGN HOTEL LEVI 

ON OSOITUS MEIDÄN RAUTAISESTA AMMATTITAIDOSTAMME