As Oy Tornion Holmankoski


UPEITA KOTEJA VALMISTUMASSA KIRKKOPUTAAN RANNALLE

Valmistumisaika elokuu 2021

Perustiedot

Omalle tontille Kirkkoputaan rannalle on valmistumassa seitsemän erillistaloa. Jokaisen erillistalon oma takapiha rajoittuu rantaan. Talot valmistuvat luovutukseen 16.8.2021. 

As Oy Tornion Holmankosken erillistalo rannalla on uusi vaihtoehto asua Torniossa. Holmankosken erillistaloissa on omakotitalon vapaus, ei yhteisiä seiniä naapureiden kanssa, mutta asunto-osakeyhtiön edut tuovat elämiseen vapautta ja huolettomuutta. Oma tilava autokatos talon välittömässä yhteydessä tuo päivittäistä mukavuutta elämiseen. Autokatos kuuluu talon hintaan. Varasto on sisäänkäynnin yhteydessä. Aurinkoinen etupiha avautuu etelään. Takapiha avautuu rannan puolelle ja ulottuu rantaviivaan asti. Takapihalla voit nauttia illan ja iltapäivän auringosta. Talon takapihalle voit kuulla kesäisin Holmankosken kohinaa ja muita luonnon ääniä. Nämä erillistalot sijaitsevat siis luonnon helmassa, mutta lähellä palveluja. Tornion kaupunkiin on matkaa reilu kolme kilometriä. Pääset takapihalta kesäisin veneilemään, kalastamaan tai vaikka uimaan. Talvisin pääset hiihtämään, kelkkailemaan tai muuten vain nauttimaan luonnosta jäällä kävellen. Näitä on harvoin tarjolla ja näin upealla paikalla!

Holmankosken erillistalossa olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen ison valoisan tilan. Olohuoneen ja keittiön isoista ikkunoista avautuu kaunis näkymä Kirkkoputaalle ja Holmankoskelle. Erillistalossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, sisäsauna, pesuhuone ja tilava kodinhoitohuone sekä wc. Kompakti pohjaratkaisu on huolellisesti suunniteltu kaikki yksityiskohdat huomioiden.

Holmankosken erillistalot ovat laadukkaasti rakennettu ja sisustusmateriaaleina tullaan käyttämään laadukkaita materiaaleja. Jokainen erillistalo on ainutlaatuinen omalla ulkovuorivärillään. Lattialämmitys kaukolämmöllä tuo asumismukavuutta. Saunassa modernit lauteet, pilarikiuas, led-valaistus ja lasiseinä pesuhuoneen ja saunan välissä. Pihat tehdään valmiiksi asfalttitöineen, nurmineen, pensas- ja puuaitoineen. Takapihalle on uloskäynti olohuoneesta koko talon levyiselle lehtikuusesta tehdylle terassille.

Erillistaloihin sisältyy mahdollisuus rakennuttaa tai rakentaa myöhemmin oma rantasauna. Erillistalon hintaan kuuluu rantasaunan rakennuslupa, paalutus ja valmiiksi rakennetutut sähkö-, vesi- ja viemäriliittymä.Erillistalo 1

3h, k, s, khh, autokatos, varasto

VARATTU

Erillistalo 2

3h, k, s, khh, autokatos, varasto

VARATTU

Erillistalo 3

3h, k, s, khh, autokatos, varasto

VARATTU

Erillistalo 4

3h, k, pihasauna, khh, ak, ulkovarasto 

VARATTU

Erillistalo 5

3h, k, s, khh, autokatos, varasto

VARATTU

Erillistalo 6

3h, k, s, khh, autokatos, varasto

VARATTU

Erillistalo 7

3h, k, s, khh, autokatos, varasto

VARATTU

 Kohteen havainnekuvia

Haaveilen pihasaunan lempeistä löylyistä omalla rannallani...


- Haaveile rohkeasti, me toteutamme sen

Kuvia kohteesta As Oy Tornion Holmankoski

Perhokuja 6-8, 95450 Tornio


Joku tässä vielä askarruttaa...


- Kysy vain mikä askarruttaa! 

Mietitään yhdessä.

Toteuta unelmasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Tiina Myllyneva: 040 5398269